4144-06_2019_lp-slider-raamdeco_1920x600.jpg
4145-06_2019_lp-slider-horren_1920x600.jpg

Dé perfecte voorbereiding op de zomer!

Het wordt warmer in Nederland. Helaas betekenen deze stijgende temperaturen ook meer vervelende insecten in huis. Maar met die hitte wil je ook je huis graag koel houden.Laat dus nu voordelig deur- en raamhorren plaatsen. Dan ben je deze ergernis vóór. Een optimale ventilatie op warme dagen. Maar je hebt nog meer opties om je huis heerlijk koel te houden. Daarom profiteer je tijdelijk van 20% korting op horren én raamdecoratie. En het monteren ervan? Onze vakkundige adviseurs maken een afspraak met je en komen bij je thuis langs. In de winkel vertellen we je er graag meer over. Ook kun je met het onderstaande formulier met ons in contact komen, mocht je dat eenvoudiger vinden. Hopelijk tot snel! De kortingsactie op horren & raamdecoratie is geldig t/m 27 april 2019.
Met raamdecoratie creëer je ook eenvoudig een meer uitgesproken woonstijl. Lichte tinten met goud als stijlvolle accentkleur maakt Gold Mine een chique interieurtrend die draait om luxe en comfort. Wist je bijvoorbeeld dat je kunt kiezen voor raamdecoratie die gemaakt is van schimmelwerende stof en dus speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimtes? Ideaal voor je badkamer. In het vervolg alleen nog koninklijk in bad.

Max Parket jóuw interieurspecialist!

Een eigentijdse woonwinkel, met oog voor detail en een passie voor het interieur. Zo zou je Max Parket samen kunnen vatten. Het loont om een kijkje te nemen bij ons in de winkel in Groningen.  Loop eens binnen en ontdek wat we allemaal te bieden hebben naast ons ruime assortiment horren & raamdecoratie. Wij kiezen er voor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Je kunt dus altijd rekenen op kwalitatief hoogstaande producten. Zodat jij de komende jaren onbezorgd van je aankoop kunt genieten. Benieuwd geworden wat we voor jou kunnen betekenen? Stel je vraag met behulp van het onderstaande formulier en je hoort heel snel van ons. 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag gratis advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
Email: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellenBarestraat 39|9725 CM Groningen
Telefoon 050-5272030|E-mail max@colorsathome.nl
Openingstijden
 
Maandag Gesloten  
Dinsdag 09.30 - 17.30  
Woensdag 09.30 - 17.30  
Donderdag 09.30 - 17.30  
Vrijdag 09.30 - 17.30  
Zaterdag 10.00 - 16.00  
Routebeschrijving
naar onze winkel